Honeywell thermostaat batterij vervangen

Honeywell thermostaat batterij vervangen

20-12-2018

Batterij vervangen van de Chronotherm Touch aan-uit thermostaat van Honeywell Home. Je vraagt je misschien af hoe dat in zijn werk gaat. We leggen het je graag stapsgewijs uit zodat jij het maximale uit je thermostaat kunt halen. Het is namelijk van groot belang dat je batterijen op tijd gaat vervangen. Als je een Honeywell thermostaat hebt, lees dan op je gemak dit bericht door zodat je op de hoogte bent van de mogelijkheden. Je kunt het dan op je gemak bekijken en er dan zo jouw voordeel mee doen! Het is namelijk wel zo prettig als jouw thermostaat prima werkt!

Batterij Honeywell Home thermostaat vervangen.

De Honeywell Home Thermostaat is voorzien van 2 AA Alkaline batterijen. Op het moment dat de batterijen leeg raken knippert het op het scherm met de tekst vervang batterijen. Je hebt dan 4 weken de tijd om deze batterijen te vervangen voordat ze echt leeg zijn. Na een tijdje wordt ook de CV ketel niet meer ingeschakeld. Het is dus van belang om de batterij zo snel mogelijk te vervangen. Hoe doe je dat?

  • Boven moet je het lipje indrukken.
  • Kantel dan de thermostaat naar voren.
  • Je ziet dan de 2 batterijen aan de achterkant.
  • Vervang deze, haal ze er uit en plaats dan 2 nieuwe AA Alkaline batterijen.
  • Met de plus op de plus en de min op de min.
  • Plaats dan de thermostaat terug op de 2 onderste hoekjes.
  • Kantel hem dan weer tot hij klikt en vast zit.
  • De thermostaat volgt zijn standaard klok programma weer zoals je deze hebt ingevoerd en is weer klaar voor gebruik.

Het lijkt allemaal eenvoudig, en dit is het ook wanneer dat je de handelingen in de praktijk uit hebt gevoerd. Maar het gaat er om dat je weet hoe het werkt en ook op tijd handelt. Anders werkt het allemaal niet naar behoren en na een paar weken werkt de knop helemaal niet meer. Vervang daarom altijd op tijd je batterijen van de Honeywell Home thermostaat zodat jij er het maximale uit kunt halen. Ieder dag weer zal je er gebruik van kunnen maken en daar is het ook voor bedoeld!

Meer over de Honeywell Home thermostaat

Het kan zijn dat je nog vragen hebt over het batterijen vervangen van je Honeywell thermostaat na het lezen van dit bericht. We raden je dan aan om eerst aan de hand van deze tips te proberen de batterijen te vervangen en wanneer je er niet uit komt kun je altijd contact met ons opnemen. Wij hopen dat je er het maximale uit kunt halen en op deze manier lange tijd van je thermostaat kunt genieten!
Gerelateerde producten