Honeywell Chronotherm 4 batterij vervangen

Honeywell Chronotherm 4 batterij vervangen

20-12-2018

Als je een Honeywell Chronotherm 4 hebt, dan is het belangrijk te weten hoe dat je de batterijen moet vervangen. Dit leggen we je dan ook graag uit. Neem daarom de tijd om alles door te nemen en dan kun je zelf handelen wanneer dat er nieuwe batterijen in de thermostaat gestopt moeten worden.

Batterijen Honeywell Chronotherm 4 vervangen doe je zo

Het is goed om stapsgewijs door te nemen hoe dat je de Honeywell Chronotherm 4 batterijen moet vervangen. Lees op je gemak door hoe het werkt en dan kun je wanneer het apparaat aangeeft dat de batterijen leeg zijn of vervangen moeten worden zelf actie ondernemen. De batterijen van de Honeywell Chronotherm 4 bevinden zich aan de achterkant. We leggen nu stapsgewijs uit hoe dat je de batterijen moet vervangen:

  • Als je de batterijen wilt vervangen moet je eerst de Honeywell Chronotherm 4 van de muur te verwijderen.
  • Voordat je de Honeywell Chronotherm 4 van de muur gaat verwijderen moet je eerst voor de zekerheid onderaan de thermostaat, in het midden, te kijken of dat er nog een borgschroefje bevestigd is.
  • Indien er een schroefje zit moet deze eerst los worden gedraaid. Vervolgens kun je de thermostaat eenvoudig van de muur klikken.
  • Daarvoor houd je de thermostaat met één hand goed vast en dan trek je de onderkant naar je toe. Vervolgens kun je met dezelfde handeling de thermostaat open maken.
  • Aan de achterkant van het deel van wat je van de muur hebt gehaald vind je de batterijen en het zijn 3 AA batterijen.
  • Als je deze gaat vervangen let er dan op dat je de polen op de juiste plaats terug zet (de 2 buitenste met een plus naar beneden en de middelste met de plus naar boven).
  • Zijn de nieuwe batterijen geplaatst? Dan kun je de thermostaat eenvoudig terug plaatsen door deze boven in de haakjes te hangen en terug te drukken op de grondplaat.
  • De thermostaat zal weer goed functioneren.

Vragen over de Honeywell Chronotherm 4?

Het kan zijn dat jij een Honeywell Chronotherm 4 thermostaat hebt en dan is het goed om te weten wat je moet doen wanneer dat het apparaat minder goed werkt of wanneer dat hij aangeeft dat de batterijen leeg zijn. Mocht je daarnaast nog vragen hebben over het apparaat dan kun je altijd contact met ons opnemen. Maar probeer eerst de stappen eens rustig te doorlopen zodat je zelf de Honeywell Chronotherm 4 batterijen kunt vervangen. Het zijn slechts een paar eenvoudige stappen en als je eenmaal weet hoe het werkt, dan kun je het de volgende keer automatisch weer zelf doen. Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar, dus we horen graag hoe het is bevallen met de Honeywell Chronotherm 4 batterijen.
Gerelateerde producten