Honeywell Chronotherm 3 batterij vervangen

Honeywell Chronotherm 3 batterij vervangen

20-12-2018

Heb jij een Honeywell Chronotherm 3 thermostaat? Dan is het tijd om na te gaan hoe dat de batterijen vervangen kunnen worden. Het lijkt soms een hele klus, maar door een paar eenvoudige handelingen is het zo gerealiseerd. Wij hebben namelijk een stappenplan ontwikkeld en wanneer dat je deze volgt weet je precies hoe het werkt en kan het haast niet meer fout gaan. Neem daarom de tijd om op je gemak alles door te nemen en dan kun je de Honeywell Chronotherm 3 batterijen op je gemak vervangen.

Zo vervang je de Honeywell Chronotherm 3 batterijen

Omdat het niet altijd eenvoudig is om batterijen in een thermostaat te vervangen, leggen wij je stapsgewijs uit hoe het bij de Honeywell Chronotherm 3 werkt. Dit zijn de te volgen stappen:

  • Zorg dat de stekker van je CV uit het stopcontact is verwijderd.
  • Open het klepje en controleer of beide boordschroefje los zijn met een kruiskopschroevendraaier.
  • Dan sluit je het klepje en pakt de thermostaat met je hand vast en trekt dan met je duim aan de onderzijde de thermostaat los van de grondplaat.
  • Kantel hem naar voren en dan zie je de batterijen.
  • De batterijen kun je vervolgens vervangen door de oude batterijen er uit te halen.
  • Neem dan de nieuwe batterijen en plaats deze zoals de oude batterijen terug op de juiste plaats.
  • Let er daarbij goed op dat je de polen op de juiste plaats bevestigd.
  • Als de batterijen zijn geplaatst dan zet je het kastje weer terug op de muur.
  • Zet de thermostaat weer aan en het werkt weer zoals het moet!

Het zijn een aantal stappen, maar je hebt ze zo doorlopen. Het is een paar minuten werk en dan werkt alles weer prima. Dit is dan ook precies wat je nodig hebt!

Vragen over de Honeywell Chronotherm 3?

Ben jij in het bezit van een Honeywell Chronotherm 3 thermostaat en heb je er na het lezen van dit bericht nog vragen over, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Maar wanneer dat je de batterijen moet vervangen raden we je aan om eerst de stappen hierboven door te nemen. Je weet zo namelijk precies wat je moet doen en kunt de handelingen direct uitvoeren. Op deze manier kun jij zelf de batterijen van de Honeywell Chronotherm 3 vervangen en dat is wel zo prettig! Als er toch nog vragen zijn dan staan wij voor je klaar om deze te beantwoorden!