CR2032 Knoopcel Batterijen
CR2032

De CR2032 knoopcel batterij vormt een populaire keuze voor weegschalen, babymonitors en bijvoorbeeld duikcomputers. U heeft de keuze uit verschillende toepassingen en diverse modellen. We zorgen er met de CR2032 batterij voor dat u die eenvoudig zelf kunt vervangen, zodat u daar weinig kosten voor hoeft te maken. Bekijk online de verschillende modellen en bestel het type dat u nodig heeft. De CR 2032 batterij levert 3V aan vermogen en is daarmee geschikt voor diverse toepassingen.

CR2032 batterij

Online een CR2032 batterij kopen en op zoek naar de laagste prijs? Zoekt u specifiek naar een model van Panasonic of heeft u de voorkeur voor een ander merk? We maken het u graag gemakkelijk om online een 3V CR2032 knoopcel batterij te kopen.

CR2032 van goede kwaliteit

Uiteraard kunt u rekenen op goede kwaliteit, waardoor u de batterij een langere tijd kunt gebruiken. Het gaat om de platte batterijen met een klein formaat. Ze zijn uitgevoerd in een ronde vorm. De ene kant is de plus, de andere kant is de min. Op die manier zorgt de batterij voor een eenvoudige plaatsing die haast niet mis kan gaan.

Online CR2032 batterij kopen

Online een van de CR2032 knoopcel batterijen kopen, zodat u daar voordelig gebruik van kunt maken? We zorgen er met ons online aanbod voor dat u eenvoudig op de kosten kunt besparen. Het is niet langer nodig om dure 3V CR2032 batterijen te kopen. In plaats daarvan is het voldoende om online aan te geven hoeveel van de modellen u nodig heeft. Zoekt u naar een enkele CR2032 3V batterij of heeft u er daar aan de andere kant een aantal van nodig? We hebben de knoopcel batterijen gewoon op voorraad. Dat betekent dat we direct met uw bestelling aan de slag gaan, zodat u de CR2032 batterijen zo snel mogelijk in huis heeft.

Gerelateerde knoopcel batterijen

  • CR1220
  • CR1616
  • CR1620