CR2325 Knoopcel Batterijen
CR2325

De CR2325 is een knoopcel batterij die je goedkoop online kunt bestellen. De knoopcel is plat en rond en past in verschillende kleine apparaten. Het is van belang om op voorhand goed naar de bestaande batterij in het apparaat te kijken. Herken je daar het typenummer ?CR2325? op? Dan kun je er vanuit gaan dat ook deze batterij er zonder problemen in zal passen. Het model heeft een bepaalde diameter en een bepaalde hoogte, waardoor het van belang is om altijd dezelfde knoopcel terug te plaatsen in het apparaat waar het om gaat.

Goedkope knoopcel batterij

We zorgen er met de goedkope CR2325 voor dat je de keuze hebt uit twee verschillende merken. Het gaat om Renata en om Camelion, twee merken die bekend staan om de batterijen van goede kwaliteit. Net als met de meeste andere knoopcel batterijen gaat het om een 3V-exemplaar, zoals je die nu ook in het apparaat hebt zitten. Door goed te kijken naar hoe de huidige CR2325 erin zit valt die ook op dezelfde manier weer terug te plaatsen. Dit kun je gewoon zelf, waardoor het niet nodig is om daar een specialist voor in te schakelen.

Online CR2325 kopen

De goedkope CR2325 batterij kun je eenvoudig en goedkoop online bestellen, we leveren die gewoon vanuit onze eigen voorraad. Het is wat dat betreft voldoende om aan te geven hoeveel van de batterijtjes je wilt bestellen. Voorkomen dat je de volgende keer mis zal grijpen? Bestel dan meteen meerdere CR2325 batterijen, zodat je er zelf een aantal op voorraad kunt houden. Je kunt die dan meteen plaatsen wanneer de batterij de volgende keer leeg is. Door dan weer een nieuwe knoopcel te bestellen houd je er altijd een achter de hand en kom je nooit meer zonder te zitten.

Bekijk de CR2016 knoopcel
Bekijk de CR2025 knoopcel
Bekijk de CR1620 knoopcel