LR54 Knoopcel Batterijen
LR54

Voor je knoopcel batterijen LR54 kom je gewoon naar ons. Wij hebben alle gangbare, en ook wat minder gangbare, batterijen in ons assortiment opgenomen. We bieden onze producten aan tegen een gunstige prijs zodat je zeker weet dat je een goede prijs-kwaliteitverhouding kan verwachten. Bovendien wordt je bestelling snel bij je afgeleverd. Bestel je voor 18.00 uur, dan sturen we je pakje dezelfde dag nog naar je op.

Waarom knoopcel batterijen LR54?

Knoopcel batterijen LR54 is met zijn diameter van 11,6 millimeter en 1 gram maar klein, maar kan toch groot werk verrichten. Deze kleine batterijtjes worden veelvuldig gebruikt voor bijvoorbeeld autosleutels, camera’s en weerstations. Dit type batterij staat bekend onder veel andere benamingen, zoals 10GA of LR1130. Deze kleintjes kunnen indrukwekkende prestaties leveren. Ze gaan namelijk erg lang mee. Ze leveren een spanning van 1,5 volt en hebben een capaciteit van ongeveer 50 mAh. Hoe groot het voltage precies bedraagt hangt een beetje af van door welke fabrikant de batterij is gemaakt.

Kleine alkaline batterij

De knoopcel batterij LR54 betreft een alkaline batterij. Dat houdt in dat ze niet opnieuw opgeladen kunnen worden en na gebruik weg gegooid moeten worden bij het chemisch afval. Het feit dat alkaline batterijen niet hoeven worden opgeladen is dat ze direct klaar zijn voor gebruik. Veel mensen zullen dan ook een aantal alkaline batterijtjes in huis hebben klaar liggen. Dat is natuurlijk altijd handig. Het voordeel van deze soort batterijen is dat ze lang mee gaan, zeker wanneer het een apparaat betreft dat maar weinig of slechts af en toe stroom nodig heeft. Bijkomende voordelen zijn dat ze niet duur in aanschaf zijn, ook bij lage temperaturen goed blijven functioneren en een geringe kans op lekken hebben.

Gerelateerde batterijen

Bekijk ook de CR2412 batterij
Bekijk ook de LS14250 batterijen
Bekijk ook de Foto batterijen