Horloge Batterijen


Horloge Batterijen

Horloge batterijen

Horloge batterijen, vrijwel iedereen draagt wel een horloge. Het is zowel een handige accessoire als een accessoire dat ook veel wordt gedragen vanwege bepaalde fashion of status statements. Maar we hebben niks aan een horloge die het niet doet, dus zijn er horloge batterijen. Dergelijke batterijen betreffen over het algemeen knoopcel batterijen. Deze kunnen we op hun beurt weer omschrijven als schijfvormige batterijen dat uit een metalen bus met een metalen deksel bestaat. Over het algemeen is de metalen bus dan de plus en de deksel de min. Een knoopcel heeft haar naam te danken aan het feit dat het te vergelijken is met een knoop. Er zijn verschillende soorten knoopcellen in verschillende maten en energie-inhoud. Knoopcellen worden voor een hele hoop elektronische apparaten gebruikt. Denk aan hoortoestellen, rekenmachines, camera’s, computers, speelgoed en natuurlijk horloges.

Type horloge batterij

Horloge batterijen zoals een van de meest gebruikte batterijen, de V319, danken de naam aan de vorm. Ze zijn qua grootte en formaat te vergelijken met een knoop. Knoopcellen werden eerst alleen voor horloges gemaakt, maar worden nu in allerlei soorten apparaten gebruikt. Zo wordt de V319 batterij bijvoorbeeld ook gebruikt voor camera's, rekenmachines en afstandsbedieningen.

Tips en adviezen

Een aantal tips op een rijtje voor het gebruik van uw horloge batterijen:

  • Verstandig is om de batterijen op kamertemperatuur te bewaren. Bewaar de batterijen niet op een te warme plek, dit kan de levensduur negatief beïnvloeden.
  • Zorg ervoor dat de batterijen niet in contact komen met metalen voorwerpen.
  • Hou de batterijen uit de buurt van kinderen, zij kunnen deze per ongeluk inslikken.
  • Juiste horloge batterij kiezen

    Op de achterkant van de batterij staat het nummer dat u nodig heeft. Het kiezen van de juiste batterij is dus eenvoudig. Verwijder, indien mogelijk, de batterij uit uw horloge en bekijk de onderkant van de knoopcel. Het nummer dat daarop is te vinden kunt u via onze webshop bestellen. Wij verkopen alle soorten knoopcellen welke uitstekend dienen als horloge batterijen. Wij verkopen daarnaast alleen de beste merken zodat u van kwaliteit gegarandeerd bent. En omdat wij geen duur kantoor hebben en enkel online werken kunt u deze kwaliteit ook nog eens tegen de laagste prijs krijgen!